De betrokken partijen van dit zonnepark vinden het belangrijk dat mensen uit de regio, maar ook daarbuiten, kunnen participeren in dit duurzame project. Je kunt daarom zowel via de coöperatie Morgen Groene Energie Gulbergen als via KiesZon participeren in Zonnepark Hazenwinkel.

Participeer via Coöperatie Morgen Groene Energie Gulbergen

Zonnepark Hazenwinkel is niet alleen een duurzame energiebron, maar is er ook echt voor de mensen uit de regio. Wat coöperatie Morgen Groene Energie betreft, speelt lokale opwekking van duurzame stroom een sleutelrol in de overgang naar een duurzamere toekomst.

Door te participeren via coöperatie Morgen Groene Energie Gulbergen, investeer je in groene energie geproduceerd door mensen uit de eigen regio. Daarnaast deel je in de opbrengst van de zonnestroom en streef je gezamenlijk naar het doel om minder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen.

Zo doe je mee

Tot 1 februari 2024 kun je je vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. Je staat direct geregistreerd voor de vervolgstappen. Na 1 februari 2024 is de prospectus gereed. Nadat je de interesse om te participeren definitief kenbaar hebt gemaakt, word je lid van de coöperatie Morgen Groene Energie Gulbergen u.a.

DOE MEE

De volgorde van aanmelding is medebepalend voor de toekenning van de participaties. Heb je nog aanvullende vragen? Stuur een mail naar info@zonneparkhazenwinkel.nl.

Participeer via KiesZon

De energietransitie geven we samen vorm. Het is belangrijk dat men kan participeren in deze energietransitie en daaruit van een financieel rendement kan genieten. Via KiesZon is het daarom mogelijk om obligaties in Zonnepark Hazenwinkel aan te kopen en zo financieel te participeren in de transitie naar een duurzame energievoorziening in Nederland.

De opbrengst van de uitgifte van de obligatielening wordt enkel gebruikt voor de financiering van (een deel van) de uitgaven verbonden aan de bouw van Zonnepark Hazenwinkel.

Interesse? Vanaf begin 2024 kun je participeren via KiesZon. Meer informatie, zoals de belangrijkste kenmerken van de aanbieding van de obligaties en hoe je kunt participeren volgt later.